Please enable JS

Küldetésünk

Mi tudjuk, milyen elvárásokat támasztanak a nyertes projektekkel szemben

A Regio  Compass Kft. a támogatott projektet megvalósító  kkv ügyfelek  professzionális  partnere kíván lenni. Ez a gondolat írja le a  100%-ban magyar magántulajdonban álló cég  üzleti hitvallását. A sikeres projekt megvalósításának feltétele a piaci környezet helyes felmérése, a finanszírozási források pontos időben történő rendelkezésre állása és fenntartható vállalások  teljesítése. 

 

Felkutatjuk Önnek a lehetőségeket

A kkv ügyfelek  projektjeiket a piac és az közigazgatás erőtereiben valósítják meg. A Regio Compass Kft szakemberei mindkét szféra elvárásait jól ismerik, ami a sikeres projekt előkészítésének egyik fontos feltétele. Tudjuk azt, hogy nem egyszerű… Tudjuk, hogy sok nagyon jó vállalkozás  pályázatát elutasították. Pontosan ezért gondoljuk, hogy a pályázatírás szakértőjeként, a Regio Compass megtalálja a lehetőségeket, hogy az Ön cége  sikeresen tudjon támogatási  forrásokra pályázni.

A kkv ügyfelek biztos  szakmai hátteret kapnak projektjük megvalósításához: profi közgazdászok, precíz mérnökök, siker orientált  pénzügyi szakemberek állnak megbízóink rendelkezésére. A pályázat írás összetett feladat, de legyen ez a mi gondunk! Mi  pontosan tudjuk, milyen elvárásokat támasztanak a nyertes projektekkel szemben. 

A projekt korrekt megvalósítását a hosszú távú fenntarthatóság biztosítása jelenti. Szakembereink a projekt fenntartási időszakban is mindvégig partnerei a kkv ügyfeleinknek.

 

Az elsők között vagyunk!

A Regio Compass Kft. az orszában az elsők között nyerte el az NFÜ akkreditált tanácsadója címet.

Ezzel tanácsadást igénylő Kkv ügyfeleink akár 50%-os támogatásban is részesülhetnek, ami a rendkívül fontos szakmai szempontok mellett, anyagi előnyt jelent megbízóink számára.

A siker a mi garanciánk: Regio Compass Kft az elmúlt 5 évben több mint 30 projekt megvalósításában működött közre. A sikeres projektek értéke meghaladta a 12 Mrd. forintot.  A projektekhez elnyert támogatás hamarosan eléri az 5 Mrd. forintot.