Please enable JS

Referenciák

A Regio  Compass Kft. a támogatott fejlesztéseket megvalósító vállalati ügyfelei  professzionális  partnere kíván lenni. Ez a gondolat írja le a  magyar magántulajdonban álló cég  üzleti hitvallását. A sikeres projekt megvalósításának feltétele a piaci környezet helyes felmérése, a vállalkozás terveinek és erőforrásinak pontos összehangolása és fenntartható vállalások  teljesítése.

Ügyfeleink között találhatók a   gazdasági versenyképességük  javítását célul kitűző vállalatok, elsősorban Kkv-k. Számukra a meghirdetett Széchenyi2020 Program  pályázatai rendkívüli jelentőséggel bírnak.

A  megvalósított fejlesztések (vagy más szóval az ügyfélportfolió) értéke 2010-2015  között  közel 9,5  milliárd forintot tett ki, az elnyert támogatások összege 3,6 milliárd forint volt.  A 2014-től elnyert vagy jelenleg még elbírálási szakaszban lévő kapacitás bővítő és innovációs projektek értéke eléri a 1 960 M. Ft.-ot, a pályázatokhoz kapcsolódó elnyert támogatások összege megközelítőleg 500 M. Ft.-ot tesz ki. 

2014-tól munkánkat kiterjesztettük a közvetlenül Brüsszelből elnyerhető innovációs források pályázatainak kidolgozására, a HORIZONT 2020 program projektjeinek menedzselésére.

A Regio Compass Kft. rendelkezik a pályázati projektmenedzsment területén MSZ EN ISO 9001:2001 tanúsítvánnyal.

Szolgáltatásainkat kínáljuk gazdasági társaságok, vállalkozások részére beruházásokhoz, fejlesztésekhez kiegészítő forrásként igénybe vehető támogatások és kedvezményes hitelek elnyeréséhez. Tevékenységünk kiterjed:

  • A projekt ötletek „előszűrése”-re;
  • A pályázatokhoz szükséges tanulmányok elkészítésére; 
  • Megvalósíthatósági tanulmány, üzleti terv,költségvetés kidolgozására;
  • Hatékonyság vizsgálatok elvégzésére;
  • A pénzügyi szerkezet kialakítása, a finanszírozás rendszerének összeállítása is a feladatunk
  • A pályázatok és a megvalósuló projektek  teljes körű gondozása,  a teljes projekt management, jelentés szolgálat, pénzügyi lehívások  lebonyolítása egészíti ki a tevékenységünket.

Az egyes szolgáltatások árának kialakításakor az ügyfeleink érdekének maximális figyelembe vétele és igényeinek teljes körű, komplex kiszolgálása a cél. A tanácsadói jutalékok elsősorban a feladatok sajátosságainak figyelembe vételével  kerülnek kialakításra.

 

Jasper Miklós
ügyvezető

2040 Budaörs Puskás T. u. 1.
Telefon: +36-30-63-99-500 
E-mail: rcompass@rcompass.hu